30 Mayıs 2017 Salı

Flama Bayrak Özellikleri

Flama bayrak ürünlerimizi son derece kaliteli kumaşlardan üretiyoruz. Geçmişten günümüze bir hayli tecrübeye sahip olan müessesemizde aynı vakitte kendi atölyelerimizde imalatlarımız gerçekleştirilmektedir. Bayrakçılık sektöründe yenilikleri takip eden müessesemiz sizlere üretmiş olduğu ürünlerde memnuniyetimizi sunmaktadır. Flama bayrak ürünlerini dilerseniz yıkayabilirsiniz ve tekrar kullanımlara uygundur.
Bayrak sektöründe 30 senelik hizmet veren bayraklar dünyası olarak pek çok ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir. Şirketlerin ve müesseseler imajlarını ehemmiyetli ölçüde yapmasının yanı sıra teknolojiyi izleyerek sizlere en iyi kaliteyi sunmak için çalışmaktadır. Flama bayrak ürünlerinde parlak saten ve raşel kumaş kalitesi kullanılmaktadır. Baskı makinelerimiz olarak sizlere dijital baskı ve emprime baskı imalatlarımızın bulunmasının yanı sıra resim kalitesi ile gerçek renklerin kullanımları oldukça yaygındır. Dış mekan bayrak direklerinde kullanılan flama bayrak ürünlerini sizlere teslim ederken dört tarafı çift dikişli ve özel kutusu içerisinde verilmektedir.
Kurulduğumuz günden itibaren %100 müşteri memnuniyeti sunmamızın yanında siz değerli müşterilerimize hizmet sunmaktayız. Firmamız kalitesini ve garantisini kanıtlamasının yanında kötü hava şartlarına göz ardı ederek en iyi ürünleri üretmektedir. Yağmur, güneş ve rüzgar gibi tabiat koşullarına göre üretilen flama bayrak ürünlerimizde akma, solma, küf tutma veya kokma gibi meseleler ile karşılaşmalarınız mevzubahis değildir. Bu bakımdan dolayı sizlere sunmuş olduğumuz ürünlerimizde makinede veya elde yıkama özelliğine sahiptir.
Sonsuz renk ve fotoğraf kalitesini yüksek dijital baskı ile sağlamasının yanında Türkiye’nin en kaliteli raşel polyester dokuma kumaşına sahibiz. Tüm bayrak çeşitlerimiz arasında en alaka çekici ürünler arasında bulunmasının yanında çok özel ve dayanıklı kumaşı ile seçenek edilmektedir. Flama bayrak ürünleri şenlikler, fuarlar ve seminerlerde birçok alanda kullanımları mevcuttur. Ayrı olarak kırlangıç, sivri uç, üçgen veya beşgen flama olmak üzere birçok çeşidi bulunmaktadır.
Abuhava farklıklarına uygun olarak üretilen flama bayrak ürünleri aynı vakitte iç ve dış mekanlar için uygundur. Dış mekanlarda raşel kumaş kalitesinin kullanılması ile rastgele bir şekilde yırtılma, solma veya akma gibi nedenler bulunmamaktadır. Bu bakımdan dolayı siz değerli müşterilerimize flama bayrak imalatlarını gerçekleştirirken titiz bir çalışmadan geçilmektedir. Sizlerde ürünlerimiz ile ilgili bilgi almak isterseniz kesinlikle iletişim adreslerinden bizlere erişiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder